2018. december 1., szombat

Rejtélyek és furcsaságok a kos (szállás) körül

Mióta Sona is itt lakik velem egy szinten, egyre több furcsaság történik itt a szálláson.
No.1.: Kisebb állatkertet tartunk a szintünkön, mivel szabad bejárással, különösebb zavartatás nélkül már két kandúr macska látogatott meg minket. A denevérek is minden fennakadás nélkül tud a folyosó keresztül repülni, mivel a harmadik szint még nincs kész.
No.2.: Csak Athi-hoz, a velem szemközti szobába már háromszor ment be egy kisegér, amit nem tudunk, hogyan és mikor, mivel az ajtaját zárva tartja és az ajtó fölötti nyílás is le van fedbe műanyaggal. Még esetleg az ablak alatti kis része ha be tud menni.
No.3.: Nem tudjuk miért szédelgett be hozzám kétszer is kétféle csótány, mikor tiszta a szobám.
No.4.: A héten volt egy 5.1-es Richter-skála szerint a tengerben, amit Sona a szobájában érzett, mert felébredt tá hajnalban.
No.5.: A szomszéd szobában lévő lányokkal beszélgettünk pénteken, mikor visszajöttem Malangból (11.30.), és mutattak egy biztonsági kamera felvételt, amin egy igencsak természetfölötti kis lényre hajaz, amit felvett a kamera. Sona arra asszociál, hogy a kos-unk melleti iskolában alig van olyan nap, mikor ne játszanának gamelan zenét, illetve a hozzátartozó misztikus dallamokat, ami úgymond előhívhatja a természetfeletti lényeket, vagy csak a lelkeket, mivel Indonéziában nem furcsák ezek az esetek.
No.6.: A héten háromszor is volt telefon, - és pénztárcalopás próbálkozás az utcán környékén lévő boltnál, de minden esetben füstbe ment a rabló, és mivel csak próbálkozás volt, nem lett belőle rendőrségi ügy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése