2018. december 12., szerda

Csúszó ösztöndíj és Husni vulkántúra terve 12.03.

Hétfőn megtettük a szokásos hónap eleji körünket az egyetemre, hogy felvegyük az ösztöndíjat, de sajnos az időzítések nem úgy sikerültek, ahogy lenni kellett volna. Mivel általánosságban már reggel fél 9-kor meg szoktuk kapni a pénzt, a mai nap csak délután jutottunk hozzá. Még kibírtuk volna, ha előbb szólnak nekünk, hogy úgy készüljünk, hogy csak ebéd után menjünk, de mivel nem ez történt, így szó szerint az éhen halásunkon voltunk, mert erre a reggelre már nem tudtunk reggelit sem venni, mert kifogytunk a pénzből. 
Mikor már harmadszorra mentünk érdeklődni, hogy lehet-e már felvenni a fizetésünket, Husnival is összefutottunk. Kérdezte tőlünk, hogy jövő hétre van-e kedvünk csatlakozni és néhány barátjához egy vulkán túrára, lenn a sziget déli részén. Sona egyből rábólintott, én viszont inkább ezt a lehetőséget kihagyom, mert a vonatút 13 órás, és sajnos útközben nem tudok aludni, és érkezés után egyből mennek fel a hegyre, a vulkánhoz. Nem kockáztattam meg, mert kialvatlansággal, több kilométeres erőltetett menetben fel a hegyre, nagy valószínűséggel a szervezetem bemondta volna az unalmast, arról nem is beszélve, hogy egy estét fenn a vulkánnál töltöttünk volna a hidegben, illetve lenn a vulkán belsejében és a kráter tetejétől fogva mérgező gázok szabadulnak ki a légkörbe. Majd másnap reggel le a vulkánról, és vissza az ismételten 13 órás zötykölődés a vonaton.
Husni kölcsönkérte a túrára a gépemet, hogy csináljanak majd képeket. Sona fogja majd magával vinni.
Miután végre megkaptuk a megváltásunkat, a havi ösztöndíjunkat elmentünk reggeli-ebédet venni. Evés után elmentünk néhány helyre, ahol esetlegesen el lehet adni a fényképezőgépemet. Azonban nem jártunk sikerrel.
Este Wawa, Ross és Era feljöttek Sona kuckójába, mert Wawa-nak kellett néhány szöveg Sona indonéz könyvéből a beadandójához, Ross és Era pedig csak beszélgetni.
Mondtam nekik, hogy szeretném eladni a gépemet, tudnak-e valakit vagy esetleges hirdető oldalt, ahova fel lehet rakni az eladandó holmikat. Era fel is rakta az egyik online eladási honlapra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése