2018. december 15., szombat

CSürtöki angol 12.13.

A délelőtti órák elég hamar elteltek a rendrakással, internetböngészéssel, adatok egyeztetésével, így lassan azon kaptam magam, hogy már egy óra is elmúlt, vagyis lassan indulnom kell az angolra.
Mivel a heti témánk a kormány és kormányzás, így ma egy újabb ezzel kapcsolatos szöveget kaptunk. A tanárunk ma Mili volt, egy indonéz hölgy, mivel az amerikaiaknak reggel kilenctől maratoni megbeszélésük volt, amit csak jóval délután négy óra után fejeztek be. Az óra elején mindenki kapott három fecnit, amire angollal kapcsolatos szavakat kellett felírni, majd a három csoportból egy-egy embernek le kellett rajzolnia, majd a következő körben elmutogatni az adott szót, mindezt egy szó nélkül, a csapattagoknak pedig minél előbb ki kellett találni. A bemelegítés után pedig a szöveggel és a szavak értelmezésével telt az óra. Óra végén ismét activity volt, csak az órán tanult szavakkal. Miután befejeztük a tanulást, jött a szokásos óra végi selfizés, majd lenn a játékrészen biliárdoztunk, több fiú pedig pingpongozott.
Majdnem egy órát tudtam beszélgetni Fenthi-vel, aki érdeklődött az indonézek részére szánt magyarországi ösztöndíjjal kapcsolatban, így azzal telt el főleg az idő, hogy néhány magyar helet és ételt mutattam neki, illetve az ösztöndíjhonlapon való információkat böngésztük.
Otthon már csak a vacsora maradt, és a már elkezdett angol sorozat következő részének a nézése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése