2018. október 25., csütörtök

Semmi különös szerda-csütörtök 10.24-25.

Az órán befejeztük a harmadik leckét, Martin is megérkezett közben, mert Sulawesi szigetén önkéntesekedett, ahol mindennaposak a földrengések. A tanóra tartalma most a családról és tagjairól szólt, a feladatok többségében meg kellett állapítani a hallottak alapján, hogy ki-kinek a kije.
Délután a blogot írtam, meg elkezdtem olvasni a könyvtárból kivett Agatha Christie könyvek egyikét. Illetve még elmentem "bevásárolni" instant tésztát, mert a szűkös költségvetés miatt kénytelen leszek az öszötndíjig többször is majd ezt enni.
Csütörtökön új tananyagot vettünk, a hobbit. Az óra végén kitalálós játékot játszottunk: egy ember kiült a többiek elé, kapott egy kalapot, a tanárnő meg a kalapra rakott egy kártyát, amit a többiek láttak, a kalapos nem, és körül kellett írni indonézül a kártyán lévő kifejezést, és ki kellett találni a kint ülő személynek az adott szót.
Délután hármasban: Sona, Mat és én beszélgettünk hosszasabban, hogy ki, miért jött tanulni, illetve milyen "terveink", félelmeink... vannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése