2018. október 4., csütörtök

Látogatás a kórházban 10.02.

Sajnos azt a kellemetlen hírt kaptuk, hogy Kazu lebetegedett és bent tartják több napra a kórházban, így tanítás után csoportostul megebédeltünk, vettünk néhány élelmiszert és folyadékot, amit fogyaszthat Kazu és együtt bementünk hozzá, hogy meglátogassuk.
A kórház, gyalog 40 perc a sulitól, így autóval mentünk. Maga az épület abszolút nem néz ki, annak, ami, hanem inkább egy 5*-os szállodának. Mivel megkaptuk múlt héten az egészségbiztosítás kártyát és a kórházak, gyógyszertárak és egyéb helyszínek listáját is, így most majdnem mindenkinek van, volt valamilyen kínja. remélhetőleg nem lesz beteg senki már, mert így elég volt már, főleg, hogy szegény Kazu tífuszos. Kee már volt bent Kazu-nál előzőleg, sőt még benn is aludt a kórházban, mivel van rá lehetőség, megírta nekünk, hogy melyik szobában találjuk őket.
Mire odaértünk Kee és még három tanárunk már bent voltak, Nagyon sok gyümölcsöt és egy Pocari nevű innivalót kapott Kazu, igaz sajnos ebből csak a folyadékot fogyaszthatja, mivel érzékeny a gyomra és speciális diétát kap. Hangulatilag szerencsére jól van, kicsit fáradt, de kártyázni szeretett volna velünk. Így hát UNO-ztunk.
Maga a szoba ténylegesen nem egy tipikus kórházi szoba, szerintem az otthoni magánkórházakat is felülmúlja színvonalilag és ellátásilag, igaz szerencsére nem volt részem otthonihoz, csak az államilag finanszírozotthoz, amiről meg inkább ne is beszéljünk, hogy milyen. Az itteni szobában volt még egy ágy, így a barát vagy hozzátartozó bent tud aludni, illetve egy kanapé, hűtő, gardrób, a fürdő is elsőosztályú, és egy óriási plazmatévé is van benn.
A mai napra a másik probléma Sona-nak volt, mivel előző este afférja volt egy csótánnyal és két gyíkkal a szobájában. Mivel szegény fél tőlük, így nem sokat aludt, meg elhatározta, hogy elköltözik onnan, lehetőleg az én albérletbe, mert itt nagyban megy az építkezés az új szobák létrehozására. Még hétfő este ezért megkérdeztem a háziurat, hogy mikorra van esély, hogy elkészül egy szoba, legkorábban novemberre lesznek kész még eggyel, így szóltam neki, hogy Sona jönne ide, mondta megbeszéli a feleségével, mivel az ő szava a döntő. Kedden este megkérdezte Sona is a biztonság kedvéért és határozottan mondta is, hogy szeretné majd a szobát. Mivel nem mert hazamenni, nálam aludt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése