2018. november 18., vasárnap

Előkészületek megkezdése 11.12.

Beléptünk a Culture Fest hetébe. Elég mozgalmasnak és fárasztónak ígérkezik ez a hét, mivel elő kell készülnünk a főzéshez, az előadásokhoz és a további, esetleges nehézségek leküzdéséhez.
A reggelit bent az iskolában fogyasztottuk el, mert utána egyből mentünk a könyvtárba, mivel beterveztük, hogy ott fogunk ügyködni; Sona a prezentációját akarta befejezni Arméniáról, amit majd a szombati napra szánt, nekem pedig az angolozással lett volna teendőm. Persze, most is bejött a mondás: "Ember tervez, Isten végez.", mivel a  könyvtárban megtalált minket két hallgató, hogy van-e szabad percünk, mert szeretnének egy rövid interjút készíteni velünk a projekt, - illetve a házifeladatukhoz. Mi persze nem mondhattunk nemet.
Az interjú a hátsó udvaron volt az egyik banyan fa alatt. Külön-külön volt az interjú, többé-kevésbé ugyanazokkal a kérdésekkel. Videó és hangfelvétel is készült, minimum öt percesnek kellett lenni a produkciónak. A lányok kedvesek voltak, elkérték a számunkat, hogy ha esetleg a későbbiekben is lenne hasonló, szeretnének minket megkeresni.
Interjú után visszamentünk a könyvtárba, de sajnos Sona-nak nem nyitotta meg a gép a prezentációját, így inkább hazamentünk.
Ebéd után Sona nekiállt átalakítani az előadását, rövidíteni és lefordtani indonézre. Én addig inkább kimentem a folyosóra angolozni. Ezzel mindkettőnknek eléggé elment az idő, de legalább tudtunk haladni a feladatunkkal.
Este nem sok minden történt. Még mindig várjuk, hogy mikor tudja Sona elfoglalni a szobáját, mert ez a második hét, hogy közösen lakunk egy kis szobában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése