2019. március 5., kedd

Kínai újév zárása CS tagokkal 02.16.

A mai program inkább esti volt, mivel a kínai újév zárására mentünk be néhány ismerőssel Malioboro-ba.
Este hattól volt a felvonulás, ami előtt legalább egy órával már odaértünk, de már ekkor sem lehetett mozdulni a tömegtől, olyan zsúolásig megtelt a terület. A kínai negyedben standoktól lehetett vásárolni, disznóhúsos! ételt is, ami ritka, mert itt nem esznek sertést, mivel a muszlim vallás tiltja.
A találkozóra Fitri-vel mentem, elvitt motorral. A megbeszélt hely, ahol maj a többiekkel is találkozunk, egy kis vendégszállás féle volt. Erre a programra csak heten mentünk. Négy helyi, illetve velem együtt három európai csatlakozott az ünnepségre.
A felvonulás csak hat után kezdődött, természetesen indonéz hat órakor, ami annyit tesz, hogy legalább 20-30 perc késéssel, mivel le kellett zárni egész Malioboro-nak a főutcáját a közlekedés elől a felvonulás ideje alatt. A felvonuláson volt sárkánytánc, lányok és fiúk között, illetve beöltözött emberek is csatlakoztak hozzájuk.
Sajnos az időjárás nem kezdvezett a bulinak, mivel szó szerint felhőszkadás volt fél héttől egészen másnap reggelig. 







 
 
 

1 megjegyzés:

  1. Helló kedves polgárok!
    A pénzügyi, befektetési és magánszemélyek közötti kölcsönökre szakosodott szolgáltatásaimat minden jó embernek kínálom, és mindenekelőtt képesek vagyok teljesíteni a kötelezettségeit. A következő területeken mászok: Személyzet, Konszolidáció, Újjászervezés, Kereskedelmi, Hallgatók, Autók, Egyéb / Egyéb, Üzlet, Mezőgazdaság, Számítógép, Szellemi Tulajdon Szolgáltató Vállalat, Iparosok, Vállalkozások művészek, divat, orvostudomány, média, jelzálog, ingatlan.
    _ Itt van a WhatsApp-számunk: +33 7 55 13 33 12
    _ Itt van a címünk: pierredubreuil35@gmail.com
    melegen

    VálaszTörlés