2019. március 5., kedd

Heti összefoglaló 02.18.-22.

A hétfői nap megint a filozófia órával telt. A tanár úr megint kitalált valami bolondságot. Ez esetben berakta nekünk az angol nótát, "If you're happy and you know it..." Szóval ismét röhögéssel kezdődött az óra. Folytattuk a tananyagot, egyébként más nem történt.
Kedden reggel a zeneórával kezdtünk, utána meg megírtuk a vizsga első felét, a nyelvtant. Délután már szabad volt, így a holnapi vizsgára készültem meg pihentem.
Szerdán reggel jó diák módjára bementünk szépen reggel hétre, hogy lesz antropológia, aztán még sem lett. Feleslegesen keltünk fel. Mivel a következő óra csak 10:30-tól volt, így Elena eljött velem a reggelziős helyemre, ahol felpakoltunk reggeliből és visszamentük az IO-ba, hogy "boldogítsuk" Ibu-t, meg ott együk meg a reggelit. Útközben néhányan csatlakoztak még hozzánk és együtt mentünk az órára. Ma volt a szövegértés vizsga. Martin sajnos nem tudott jönni, mivel valaki volt olyan rendes, és karambolózott vele. Szerencsére Martinnak nem lett komolyabb baja, épp elég volt, hogy a lábán szerzett sérülést, illetve egy-két bordája megrepedt. Ami ténylegesen szerencsének mondható, mivel hallottunk korábbi történeteket, hogy pár évvel ezelőtt pár külföldi diák, szintén a sulinkban ezzel a programmal már nem volt ilyen szerencsés.
Este az angolos helyen volt még program.
Csütörtökön a hallásértés volt, Martin persze nem jött
Pénteken Fitri-vel találkoztam, mivel "beneveztünk" egy futóversenyre, ami a hétvégén lesz, és el kellett menni a versenyre kapott csomagunkért. Illetve mondta, hogy sikerült szállásadót találnia a CouchSurfing-en, aki közel lakik a verseny helyszínéhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése