2019. február 21., csütörtök

Február eleje 01.-03.

A napok nem sok izgalmat tartogatnak, azt leszámítva, hogy kaptam egy email-t a D'Paragon exluzív szálláshelyről, hogy hétfőn (február 4.) menjek be hozzájuk, mert a videó blog versenynek az eredmény hirdetése kedden (február 5.) lesz, és arra kapunk pólót, meg hivatalos meghívót, amit legyek szíves személyesen felvenni.
Az indonéz könyvnek újra nekiálltam, mert ebben a hónapban befejezzük az első könyvet, vagyis a hónap végén vizsgáznunk kell.
Illetve a másik értesítés az iskolából jött, hogy 6-án, szerdán menjünk be, mert ki kell választanunk milyen tantárgyakat akarunk felvenni a második szemeszterre a kampuszon. Mert nem hogy több nyelvóránk lenne, hanem a kampuszon kell felvenni hivatalos tárgyakat, mintha mi is a helyi egyetemisták lennénk. A lényege végül is az egésznek, hogy minél többet legyünk indonézek között, hogy hallgassuk a nyelvet. Vizsgáznunk nem kell, de be kell járnunk rendszeresen az órákra.
A többiekről csak annyit tudok, hogy néhányan csak mostanában fognak visszaérni a városba a körútjaikról.
A hangulat aránylag jó. Ami még egy nehezebb projekt, hogy albérletet találjak, mivel február végén lejár a bérlésem, és kell keresnem egy olcsóbb helyet.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése