2018. augusztus 31., péntek

Dubai reptér és útba Jakarta felé röviden

Az Emirates gépek kényelmesek voltak, a kiszolgálás is jó volt. A repülős menü ahhoz képest néha milyen tud lenni, itt kimondottan finom volt. A képek sem maradhatnak el. 
Maga a reptér hatalmas, folyamatosan dolgoztak az új részek építésén. A luxus természetesen nem maradhat el egy ilyen helyen, itt nem Mercedes a kiállított autó, hanem egy McLaren. A gyógyszertár is igen fancy. Sok a drága holmi, azt meg kell hagyni. Bulgary, Rolex, parfümök tömkelege...
A mosdóról kicsit: van benne egy kis slag, amivel lábat és egyebet tudnak mosni. Egy másik helyiség, ami még szembeötlött: külön imaszoba férfiaknak és nőknek.
A várakozás a reptéren nem volt vészes, sok volt az indonéz, akik jöttek haza, de fennakadás nem volt szerencsére, a poggyász súlyok is rendben voltak.

Maga a gépen még az tetszett, hogy amikor hajnalban utaztunk és le volt kapcsolva a villany, a folyón a világítás úgy nézett ki, mintha csillagok lettek volna. Kis led- vagy spotlámpákkal volt megvilágítva.
A fellegekből a Tigris folyó is szépen látszódott. Indonézia szárazföldje a sok folyóval meg körbe a sok vízzel is nagyon impozáns látványt nyújtott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése